A Madam Tussauds verseny nyertese…

Amikor a múlt hónap végén az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner csatlakozott a londoni Madame Tussauds A-listás sztárjaihoz arra kérték a rajongókat, hogy szavazzák meg ki a ’Szívek Királya’: ő avagy kollégája, Robert Pattinson. Továbbá a titulus mellé elnyerve azt a jogot is, hogy saját VIP szobában helyezzék el a viaszmását az év hátralévő részében. A szavazás Február 3-án, pénteken lezárult majd egy hétvégén át tartó szavazatszámlálás (és újraszámlálás) után a mai napon megerősítették, hogy a végeredmény döntetlen lett. Nincs szükség újabb fordulóra, így a duó közösen, vállt-válltvetve fognak osztozni a rivaldafényben a VIP szektorban.

„Mindkét színész lelkes rajongói bázissal rendelkezik – tudtuk, hogy ez egy szoros verseny lesz, de nem is lehetnénk boldogabbak a végeredményt illetően. Mióta Taylor csatlakozott Roberthez, a duó egy csapásra vált a legkeresettebb figurákká még Őfelségét, az angol királynőt is megelőzve. A rajongók élvezik azt a lehetőséget, hogy közel kerülhetnek a világ legszexibb fiatal tehetségei közé tartozó kettőshöz. Boldogok vagyunk, hogy megadhatjuk nekik ezt a dupla dózisú szívdobogást!” mondta a látványosság PR menedzsere, Liz Edwards.

via

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


+ 7 = tíz

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>