TAYLOR LAUTNER WEB

A legnagyobb magyar Taylor Lautner rajongói oldal

Sun-Times interjú

A chicagoiaknak nem szükséges Team Jacob-bá válniuk.

“Nem fogunk kijönni egymással, ha Bears drukker [egy chicagoi futball csapat] vagy.” mondja Taylor Lautner. “Michigan-ben születtem. Élek-halok a Lions-ért a lehetséges összes módon.”

Egy los angeles-i kora reggelen közös nevezőre jutok az egykori Twilight sztárral. “Arra tippelek, hogy egyikünk sem szereti a Packers-t. Rossz színben tüntetik fel a játékunkat és ez bosszantó.”

Van élet egy félig ember, félig vérfarkas alakítása után a valaha volt egyik legnagyobb filmsorozatban? Lautner bizonyára így gondolja. “Amit legjobban szeretek a színészetben, hogy széles a választék a karakterekben és a műfajokban. Szeretném kihívások elé állítani magam.”

Legújabb filmjében, a Tracers-ben egy biciklis futárt alakít, akire rászállt a kínai maffia. New Yorkban vették fel a produkciót. “Megsérülhettem volna, de jó dolog, hogy a lehető legjobban felkészülhettem, amennyire csak lehetséges volt.” mondja. “Hónapokig készültem L.A.-ben és mikor New Yorkban mentünk folytattam a száguldást/ámokfutást a városban, ami 10x őrültebb volt, mint a legkeményebb edzéseim L.A-ben.”

Annyi kaszkadőr jelenetet csinált, amennyit csak lehetett. “A filmben a biciklivel szó szerint épületről épületre ugrok és átugratok egy háztetőre. Nagyszerű jelenet koordinátoraink voltak. Nem engedték volna, hogy megcsináljam, ha nem vagyok képes rá.”

Az edzés miatt fel kellett adnia néhány dolgot. “El kellett hagynom a fagyit. De kellett párszor már búcsút intenem a jégkrémnek a karrierem során.”

A Twilight őrülettől viszont még nem mondott búcsút. “Még mindig Twilight rajongók vannak mindenhol. Elmegyek vacsorázni vagy csak sétálok az utcán és a 12 éves kislányoktól az 50 éves hölgyekig még mindig mindenki Jacobról akar beszélni.”

Lát esélyt egy újabb Twilight filmre pár év múlva? “A jó hír az, hogy a vámpírok nem öregednek. A vérfarkasok viszont igen, ami felvet néhány kérdést. Szóval egy lehetséges folytatás ötletébe vicces belegondolni.”

Jelenleg Lautner egy Netflix filmet forgat Adam Sandlerrel, melynek címe The Ridiculous 6. “Ez egy western vígjáték egy bámulatos színész gárdával.” mondja. “Cameoztam [Adam Sandler] egyik filmjében két évvel ezelőtt. Adammel pedig jó barátok lettünk. Szerettünk volna valamit, amit közösen csinálhatunk és ez tökéletesnek tűnt.”

Szabadidejében a szingli Lautner nagy sport rajongó. “Nem lehetek Bears drukker, de fogjuk rá, hogy Bulls szurkoló vagyok.” alkudozik. “Mindig nagy Michael Jordan fan voltam. És óriási Derrick Rose rajongó. És nagy jéghoki drukker, de nem adhatom át neked a Blackhawks-t [szintén egy chicagoi csapat]. Ők túl jók. A Blackhawks mindig jó.” *

“Ragaszkodnom kell a Red Wings-hez [hoki csapat].” mondja. “Határozottan kell ki kell állnom mellettük.”

* Valószínűleg aki az interjút készítette kedvencünkkel chicago-i, azért alkudozik Taylor chicagoi és nem chicagoi sport csapatokról. [a szerk.]

Forrás

A GoT évadpremierjének afterpartiján (03.28.)

A The Ridiculous 6 stábjával… természetesen!

Több képért katt IDE!

Forrás

Nypost interjú

A Twilight széria befejezése után úgy látszott eltűnik a filmvászonról. Csak egy cameo szerepben tűnt fel a Grown Ups 2-ben.

“Határozottan szusszannom kellett egy kicsit.” meséli a The Post-nak. “Megállás nélkül forgattuk a Twilightot négy vagy öt évig.”

Lautner megújulva tér vissza egy legújabb akciófilmjében, a Tracersben. A film főhőse Cam – egy biciklis futár, aki belekeveredik egy rejtélyes parkour bandába, ami nem hoz számára kiutat bonyolult élethelyzetéből, ahogy reméli.

Taylor három hónapot töltött egy speciális falon való gyakorlással, mint egy városi ninja. És a dolog, ami sebesülést okozott neki a mellkasán, mi volt? Egy kerítés/korlát.

“Volt egy jelenet, ahol át kellett ugranom egy kerítést/korlátot és valahogy nem sikerült elég magasra ugranom.” magyarázza nevetve.

Az őt körülvevő őrület miatt még mindig nem használja a közösségi médiát, kivéve egy ritkán frissített Facebook oldalt.

“Képes voltam kivonni magam.” mondja. “Úgy értem mindhárman – Rob, Kristen és én – az egész franchise-ban benne voltunk. Azt gondolom a magánéletünknek nagyon gyorsan búcsút inthettünk és meg voltunk döbbenve, szóval meghúztuk a határokat, talán túlságosan is eleinte.”

Noha végtelenül hálás a franchise valamint fantasztikus támogatói miatt illetve amit ezáltal az egész által nyert, Lautner nagyra értékelte az elmúlt időszak nyugalmát a karrierjében.

“Kifejezetten kellemes csak úgy elmenni vacsorázni, ha a barátaiddal lógsz vagy ha randid van, vagy ilyesmi és csak úgy elengedheted magad.” mondja.

Még mindig túlzásnak tartja a róla keringő szerelmi pletykákat valamint, hogy bármelyik pillanatban megjelenhetnek az állhatatlan lesifotósok.

“Jönnek-mennek.” mondja. “Néhány hónapig csend van körülöttem, majd véletlenszerűen megint felkapnak. Pedig tényleg nincs semmi mesélni való.”

Tavaly forgatott le egy független drámát, a Run the Tide-ot, melyet a legnagyobb kihívással járó munkájaként emleget. És jelenleg is forgatják Adam Sandler első Netflix moziját, a The Ridiculous 6-et.

Most újabb szerepekre vadászik, melyek fejlesztik és kihívást jelentenek számára. Szóval nincs több vérfarkas szerep?

“Azt hiszem határozottan egy kis szünetet kéne tartanom [a vérfarkas karrierben].” mondja nevetve. “De nem zárom ki a jövőben!”

Forrás

Fotó a Nagyfiúk 2 forgatásáról 2012-ből

“Az az idő, mikor én, Taylor Lautner és Milo Ventimigla baromnak öltöztünk 3 hónap erejéig.”

Forrás

A The Ridiculous 6 csapatával

Forrás

Taylor Rob Schneiderrel

Forrás

Entertainment Weekly interjú

EW: Nem különös visszaemlékezni és a Tracersről beszélni most?
Taylor: Fura. Megpróbálom előszedni az agyamból. Őrület milyen régen volt, de izgalmas, mivel nem nagyon volt alkalmam a filmről beszélni eddig.

EW: Tudod, hogy miért lett elhalasztva a film bemutatója?
Taylor: Mikor egy független filmet csinálsz, először is előteremted a pénzt, majd leforgatod a filmet a magad módján. A rendezőnk, Daniel Benmayor abszolút maximalista, ami egy csodálatos dolog. Szóval, mikor egy filmet így készítesz az egy kicsit hosszabb folyamat, mintha egy nagy stúdió produkcióját csinálnád.

EW: Volt néhány őrült kaszkadőrjelenet és úgy tudom régen karatéztál, de mennyire hagyták, hogy Te csináld ezeket?
Taylor: Azt hiszem elárulhatom, hogy én csináltam mindent. Valójában engem lepett meg a legjobban. Egy alapos felkészülésen vettem részt L.A-ben a legjobb parkour-os emberekkel, de volt néhány igazán őrült mutatvány és egyszerűen hagyták, hogy én csináljam az összeset.

EW: És senkinek nem volt ellenvetése?
Taylor: Volt néhány alkalom. A producer – aki nagyon közel áll hozzám, ő volt az összes Twilight film producere, vagyis 6-7 éve ismerem – tudta, hogy imádok mindent magam csinálni és nem tartott vissza. Azért volt pár alkalom, mikor odajött hozzám és azt mondta “Rendben Taylor, azt hiszem engednünk kellene a kaszkadőrnek, hogy ő csinálja meg ezt”. De a legtöbbször szerintem megbíztak bennem és én pedig hittem a jelenetek koordinátorainak, akiket a csapat mellém rendelt. Megúsztam a jeleneteket komoly sérülés nélkül, amin igazából nagyon meg is lepődtem.

EW: Emlékszel olyan jelentre, ahol azt érezted ‘Édes Istenem, megtudom ezt csinálni? Igazán félek!’?
Taylor: Ironikusan a legnehezebb jelenet az egész filmben kb. 5 másodpercet vesz igénybe, talán. ‘Falfutásnak’ hívják, amikor is fel kell futni a földről a falra. Rendszerint három vagy négy lépést vagy képes megtenni a falon és az utolsó lépésnél ellököd magad a tetejétől. De nagyon nagyon nagyon magas volt és attól féltek, hogy az ellökést elvétem.

EW: A hétköznapokban csinálsz parkour ugrásokat? Mint mondjuk dobsz egy hátra-szaltót, hogy bejuss a konyhába?
Taylor: Őszintén, mielőtt megtanultam volna hogyan kell már azelőtt csináltam néhány parkour ugrást. Választhatnám, hogy csak lazán sétálok a járdán, de nem, meglátok néhány akadályt és ‘Ó, vajon milyen lehet átugrani rajta?’ Szóval igen, kifejezetten ilyen típus vagyok.

Forrás

People interjú részlet

Taylor Lautner egy akciósztár, de ez nem jelenti azt, hogy ő mindig bátor.

“Santa Fe-ben forgatok jelenleg és van egy csomó egér a szállásomon” meséli a 23 éves színész a PEOPLE-nek. “Minden este az egerektől rettegve megyek aludni, hogy velem alszanak aznap is.”

De ne aggódj, Lautner – mint mindig – az akcióhősök magabiztosságával van jelen az új filmjében, a Tracersben.

“Sokkal több kaszkadőr jelenetet csináltam ebben a filmben, mint amit sejtettem, hogy fogok a karrierem során – nagyon veszélyes jeleneteket.”

“Imádtam! Eléggé vakmerő vagyok a való életben, szóval ez volt a tökéletes film számomra. Sok időt töltöttem a producerekkel való vitatkozással, hogy megengedjék nekem, hogy megcsinálhassam azokat a jeleneteket, amiket valószínűleg nem nekem kellett volna [hanem a kaszkadőröknek].”

Forrás

« Régebbi bejegyzések

© 2008 – 2015 TAYLOR LAUTNER WEB

A sablont készítette: Anders Noren – Átalakította: Ági Fel a tetejére ↑